keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tiistai oli ensimmäinen pyöräilypäivä. Ensin kilometrin verran kaupungista ulos ja ensimmäisestä risteyksestä oikealla. Suunta on oikeahko ja jonkinlainen käsitys oli tulevasta. Jonkinlainen mäki tässä edessä on. Osoittautui, että mäkeä oli 9 kilometriä ja nousu metrejä noin 350. Sitten alas muutamia kilometrejä serpentiinitietä jarruja säästellen. Olipas mukava lasku. 

Edessä on risteys, josta tietenkin valitsimme kuvan osoittaman nuosu: jyrkkyys 15%, pituus 2km. Ajoin päälle. Onneksi oli maastopyörä alla - maantiepyörästä olis vaihteen loppuneet.


Näkymä mäen päältä oli melko mahtava.


Ja taas mäki alas. Mukava pyöräillä, koska autoja on liikkeellä melko vähän ja nekin, jotka ovat liikenteessä kyllä hyvin väistävät ja odottavat ainakin pienimmillä teillä.

Edessä on päivän tasainen osuus - 2km. Mäki ylös Barbarescon viinikylään. Rauhallinen pikku lounas paikallisessa trattoriassa, vesipullojen täydennys ja sitten takaisin kohti Albaa. Mäki alas - mäki ylös - mäki alas ja olemme takaisin lähtöpisteessä. Matkaa kertyi 40 km ja vettä kului litrakaupalla - lämpötila oli reilut 30°. Tarkemmin reittiä voi tutkailla http://www.sports-tracker.com/#/workout/rmattila/8dem0n9hbk09rrrd ja valitsemalla "dataview" näkee myös nuosut sekä laskut.


Pienen lepohetken jälkeen kaupungille katuja ja kujia käyskentelemään. Väkeä on paljon liikkeellä, koska illalla oli "ruokaa ja musiikkia" -tapahtuma: ravintoloiden ja kahviloiden edessä oli kaikenlaisia musisoijia konepopin pyörittäjistä jazz triohin. Mukava ruokapaikka löytyi yhden aukioin laidasta. Suomalaisethan tientenkin olivat terassin ensimmäiset asiakkaat heti avaamisen jälkeen 19:30. Ruoka oli hyvää ja viini erinomaista (paikallinen nebbiolo www.vietti.com). 
Paikallinen jänis lautasella - "ei tässä mitään kuvia enää oteta  - nyt syödään"

Väkeä liikkeellä Alban illassa



Ai niin - ilmastointilaite ilmaantuin päivän aikan seinään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti